Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Servin yhteystiedot erityisruokavalioasioissa

Uusien tai päivitettyjen erityisruokavalioiden päivitys on kuvattu tarkemmin selvityslomakkeiden viimeisellä sivulla. Lasten erityisruokavalioista ilmoitetaan päiväkodin hoitohenkilökunnan tai kouluterveydenhoitajan kautta. Henkilökunta toimittaa selvityksen, sekä tarvittaessa todistuksen, omista erityisruokavalioistaan suoraan ruokapalveluihin Servin Hopunkallion toimistolle. Päiväkotien ja koulujen keittiöillä ei ole lupaa ottaa vastaan erityisruokavaliotietoja, selvityslomakkeita tai erityisruokavaliotodistuksia.

Kun erityisruokavalion tiedot päivittyvät, ruokapalveluissa noudatetaan uusimman selvityksen tietoja ja vanhat selvitykset poistetaan arkistosta. Huolehdithan, että selvityksessä on lueteltu kaikki voimassa olevat ruokarajoitukset, myös aiemmin todetut allergiat ja rajoitukset.

Ilmoitathan myös siitä, jos erityisruokavaliolle ei enää ole tarvetta! Erityisruokavalioiden turha valmistus aiheuttaa ylimääräisiä kuluja päiväkodille tai koululle.

Ruokapalveluissa postitusosoite asiakirjoille on

Erityisruokavaliot

Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi

Hoitokatu 6 A

38200 Sastamala

 

Servin sisällä voi ottaa yhteyttä sihteeri Anna-Mari Karheen tai ravitsemusterapeutteihin Ismo Mäkinen tai Ildikó Piispanen.

Johdon sihteeri Anna-Mari Karhe (puh. 040 1382 061) välittää eteenpäin saapuvat erityisruokavaliotiedot (esim. päivitetty lomake, ei enää tarvetta erityisruoalle).

Mikäli sopivan ruokavalion määrittelyssä on epäselvyyttä, asiasta kannattaa kysyä ravitsemusterapeuteilta. Ravitsemusterapeuttien yhteystiedot:

Ismo Mäkinen, puh. 040 6473 414

Ildikó Piispanen, puh. 040 3560 865

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@servi.fi. Mikäli viestissä on arkaluonteisia tietoja, suosittelemme käyttämään salattua sähköpostia.