Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Huolehdimme ravitsemuksesta ja puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sairaalaosastoilla sekä muissa terveydenhuollon pisteissä ja muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat yrityksemme laadukkaita palveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä omalla alalla, ja myös alan todelliseksi moniosaajaksi.

Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

 

Laitoshuoltaja, 2 paikkaa

Haemme laitoshuoltajia erilaisiin työsuhteisiin.

Henkilökuntaamme eläköityy ja mm. tästä johtuen haemme laitoshuoltajia erilaisiin työsuhteisiin. Kaksi paikkaa on täytettävissä heti ja lisää avautuu tulevien eläköitymisten myötä. Lähtökohtaisesti tarjoamme vakituista ja kokoaikaista työsuhdetta, mutta myös määräaikaiset ja osa-aikaiset työtehtävät ovat mahdollisia, mikäli ne sopivat paremmin hakijan elämäntilanteeseen. Myös työn aloitusajankohta voidaan räätälöidä hakijan tilanteeseen sopivaksi. Valittujen henkilöiden tehtäväkuvat ja toimipisteet tarkentuvat hakuprosessin aikana.

Vakituisilta työntekijöiltämme edellytämme laitoshuoltajan koulutusta. Koulutuksen puute ei kuitenkaan ole este valinnalle, sillä meillä on mahdollista hankkia tarvittava koulutus oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen kesto määräytyy hakijan koulutustaustan ja työkokemuksen perusteella ollen enintään noin vuosi. Opiskelu suoritetaan palkallisessa työsuhteessa. Oppisopimuskoulutus on oiva tapa lähteä luomaan vaikkapa ihan uutta omaa urapolkua

Toivomme sinulta joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

  • Palkkaus: 1965,22-2002,80€
  • Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan
  • Lisätiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15 Minna Keränen 040 6713089 ja Anita Paajanen 0400 913425. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@servi.fi
  • Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: tuulia.ylinen@servi.fi . Liitäthän hakemukseen myös puhelinnumerosi, niin tavoitamme sinut helposti. Kiitos!

 

Työmahdollisuuksia erilaisiin elämäntilanteisiin

Haluaisitko tutustua ruoka- tai puhtausalan tehtäviin tai onko sinulla tarvetta lisätienesteille? Tarjoamme työpaikkoja ruoka- ja puhtauspalvelualalla erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Haluatpa työskennellä keikkaluontoisesti, lyhyissä tai pidemmissä sijaisuuksissa tai vakituisemmin ruoka- ja puhtauspalvelualalla, meiltä voit löytää etsimäsi. Lyhyempi sijaisuus saattaa toimia myös hyvänä ponnistuslautana pidempään työsuhteeseen!

Työtehtäviä on tarjolla sekä valmiille osaajille että vasta alasta kiinnostuneille ja työkohteita meillä on eri puolilla Sastamalaa tuotantokeittiöllä, terveydenhuollossa, koulu- ja päiväkotimaailmassa sekä erilaisissa toimitiloissa. Osassa kohteistamme työskennellään sekä arkisin että viikonloppuisin ja useammassa vuorossa, joten myös työn tekemisen ajankohdat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Rekrytointitarpeet vaihtelevat nopeasti, ja kuulemmekin miellämme lisää sinusta, osaamisesta ja työtoiveistasi:

  • ammattitaitoinen ruoka- tai puhtauspalvelualan osaaja
  • eripituisista sijaisuuksista kiinnostunut, innostunut tekijä
  • alan oppisopimuskoulutuksesta haaveileva tuleva ammattilainen.

Mikäli olet kiinnostunut ruoka- ja tai puhtauspalveluiden työtehtävistä, ota yhteyttä ja voit löytää itsesi töistä nopeallakin aikataululla!

Ruokapalvelut, tuotantokeittiö: Heidi Telilä, 040 6694 935, heidi.telila@servi.fi
Puhtauspalvelut, terveydenhuolto: Anita Paajanen, 040 0913 425, anita.paajanen@servi.fi
Ruokapalvelut, koulut ja päiväkodit, Monipalvelu (sisältää sekä ruoka- että puhtauspalvelutehtäviä), Puhtauspalvelut, koulut, päiväkodit ja toimitilat: Minna Keränen, 040 6713 089, minna.keranen@servi.fi

 

Sijaiseksi henkilöstöpalveluyrityksen kautta

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Baronaan. Yhteystiedot löydät alta. Baronan kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Baronan kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Baronan yhteyshenkilö: Miia Leponen 040 6859792 miia.leponen@barona.fi