Hakusanalla ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Huolehdimme ravitsemuksesta ja puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sairaalaosastoilla sekä muissa terveydenhuollon pisteissä ja muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat yrityksemme laadukkaita palveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä omalla alalla, ja myös alan todelliseksi moniosaajaksi. 


Laitoshuoltajia, palvelutyöntekijöitä, kokkeja ja ravitsemistyöntekijöitä sekä määräaikaisiin että vakituisiin työtehtäviin

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi työntekijöitä useilla eri ammattinimikkeillä Sastamalan alueelle. Valittujen henkilöiden tehtäväkuvat ja toimipisteet tarkentuvat hakuprosessin aikana. Mikäli omaat kokemusta mainituista töistä, alan koulutuksen, elämänmyönteisen asenteen ja halun kehittää itseäsi sekä työtäsi, saatat olla etsimämme.

Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

Lähetä hakemuksesi 5.7.2020 mennessä osoitteeseen: leena.marjamaki@servi.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Kokin palkkaus: 2 022,17 - 2 060,10 €/kk + AVAINTES:n mukaiset lisät

Palvelutyöntekijän palkkaus: 1 895,07 - 1 929,92 €/kk + AVAINTES:n mukaiset lisät

Ravitsemistyötenkijän palkkaus: 1 858,17 - 1 895,07 €/kk + AVAINTES:n mukaiset lisät

Laitoshuoltajan palkkaus: 1 858,17 - 1 895,07 €/kk + AVAINTES:n mukaiset lisät

 

Lähetä avoin hakemus

Löytyykö sinulta hymyhuulet, huippuasenne ja rohkeutta katsoa ennakkoluulottomasti tulevaan? Haemme joukkoomme jatkuvasti näillä ominaisuuksilla varustettuja ammattitaitoisia osaajia sekä puhtaus- että ruokapuolelle.

Lähetä avoin hakemuksesi:

Raine Nuolikoski 040 1374 743 , raine.nuolikoski@servi.fi

 

Sijaiseksi

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Baronaan. Yhteystiedot löydät alta. Baronan kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Baronan kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Baronan yhteyshenkilö: Heta Honkonen 010 8500 828, heta.honkonen@barona.fi