Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Laitoshuoltajia vakituiseen työsuhteeseen

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi laitoshuoltajia Sastamalan alueelle. Mikäli omaat kokemusta laitoshuoltajan / siivoojan töistä, alan koulutuksen, elämänmyönteisen asenteen ja halun kehittää itseäsi sekä työtäsi, saatat olla etsimämme.

Huolehdimme puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sairaalaosastoilla sekä muissa sote-pisteissä ja muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat laadukkaita puhtauspalveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä alan todelliseksi moniosaajaksi. Valittujen henkilöiden tehtäväkuvat ja toimipisteet tarkentuvat hakuprosessin aikana.

Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

Palkka: 1 858,17 - 1 895,07 + AVAINTES:n mukaiset lisät
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Lähetä hakemuksesi 29.9. mennessä: virpi.raittinen@servi.fi

 

Laitoshuoltajia työsuhteeseen oppisopimuksella 

Haemme laitoshuoltajia Sastamalan alueelle myös oppisopimuksella. Mikäli et ole vielä puhtausalan ammattilainen, mutta haluat tulla sellaiseksi, omaat elämänmyönteisen asenteen sekä halun kehittää ja kehittyä, saatat olla etsimämme.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Lähetä hakemuksesi 22.9. mennessä: tuulia.ylinen@servi.fi 
Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan ollessa käynnissä.

 

Lähetä avoin hakemus

Löytyykö sinulta hymyhuulet, huippuasenne ja rohkeutta katsoa ennakkoluulottomasti tulevaan? Haemme joukkoomme jatkuvasti näillä ominaisuuksilla varustettuja ammattitaitoisia osaajia sekä puhtaus- että ruokapuolelle.

Lähetä avoin hakemuksesi:

Raine Nuolikoski 040 1374 743 , raine.nuolikoski@servi.fi

 

Sijaiseksi

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Opteamin kanssa.

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Opteamiin. Yhteystiedot löydät alta. Opteamin kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Opteamin kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Opteamin yhteyshenkilö: Heta Honkonen 010 8500 828, heta.honkonen@opteam.fi