Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Huolehdimme ravitsemuksesta ja puhtaudesta mm. kouluilla, päiväkodeissa, virasto- ja toimistotiloissa, vanhusten palveluasunnoissa, sairaalaosastoilla sekä muissa terveydenhuollon pisteissä ja muissa tiloissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat yrityksemme laadukkaita palveluita. Laaja toimintamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä omalla alalla, ja myös alan todelliseksi moniosaajaksi.

Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.


Lähetä avoin hakemus

Tarjoamme työpaikkoja ruoka- ja puhtauspalvelualoilla erilaisiin tarpeisiin. Haluatpa työskennellä keikkaluontoisesti, pidemmissä sijaisuuksissa tai vakituisemmin ruoka- ja puhtauspalvelualalla, meiltä voit löytää etsimäsi. Työtehtäviä on tarjolla sekä valmiille osaajille että vasta alasta kiinnostuneille ja työkohteita meillä on eri puolilla Sastamalaa terveydenhuollossa, koulu- ja päiväkotimaailmassa sekä erilaisissa toimitiloissa.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jossa voit kuvailla osaamistasi ja sinua kiinnostavia työtehtäviä vapaamuotoisesti. Rekrytointitarpeet vaihtelevat nopeasti, ja haemmekin joukkoomme jatkuvasti

  • ammattitaitoisia osaajia sekä puhtaus- että ruokapuolelle
  • alalle haluavia koulutettavaksi esim. oppisopimuksella

Lähetä avoin hakemuksesi tai kysy lisää: Tuulia Ylinen 040 838 4163, tuulia.ylinen@servi.fi

 

Sijaiseksi henkilöstöpalveluyrityksen kautta

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Baronan kanssa

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Baronaan. Yhteystiedot löydät alta. Baronan kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Baronan kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Baronan yhteyshenkilö: Miia Leponen 040 6859792 miia.leponen@barona.fi