Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Edullista kesälomaruokailua peruskoululaisille Hopunkallion ravintolassa

30.05.2017

Servi myy peruskoulun 1.-9.-luokkalaisille nuorille kesälounaspasseja, joilla nuori voi lounastaa edullisesti koulun kesäloma-aikana Hopunkallion ravintolassa (os. Hoitokatu 6, 38200 Sastamala). Passilla voi poiketa syömään Hopunkallion ravintolaan lounasaikana, klo 11-13, päivittäin myös viikonloppuisin.

Kesälounaspassi tarjoaa helpotusta arkeen koulujen loma-ajalla, kun vanhemmat ovat vielä töissä ja lapsi yksin kotona. Koululainen ei välttämättä muista yksin ollessaan syödä säännöllisesti, jolloin syöminen menee naposteluksi. Ja jos lapsi syökin kotona, aikuisen on yleensä koottava ruokatarpeet valmiiksi jääkaappiin. Linjastosta pienikin koululainen saa koottua täysipainoisen aterian, johon kuuluvat lämpimän ruoan lisäksi kasvikset, leipä sekä maito tai piimä.

10 lounaan kesälounaspassi maksaa 50 euroa, joten yhden lounaan hinta on 5 euroa. Lounaaseen sisältyy pääruoka tai keitto, salaattibuffet, ruokajuomat sekä leivät ja levitteet. Ruokalista löytyy viikoittain Alueviestin Lounaslista-palstalta, Servin nettisivuilta osoitteesta www.servi.fi sekä Servin Facebook-sivuilta. Kesälounaspasseja myydään Hopunkallion ravintolassa sen aukioloaikoina ma-su klo 11-13.

Takaisin