Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Peruskoululaisen kesälounaspassit tulevat taas!

04.06.2018

Servi myy peruskoulun 1.-9.-luokkalaisille nuorille kesälounaspasseja, joilla nuori voi ruokailla edullisesti koulun kesäloma-aikana Hopunkallion ravintolassa (os. Hoitokatu 6, 38200 Sastamala). Passilla voi poiketa syömään Hopunkallion ravintolaan lounasaikana, klo 11-13, päivittäin myös viikonloppuisin. Passi ei ole henkilökohtainen, joten mukaan lounasseuraksi voi napata peruskouluikäisen kaverin tai sisaruksen.

Kesälounaspassi tarjoaa helpotusta arkeen koulujen loma-ajalla, kun vanhemmat ovat vielä töissä ja lapsi yksin kotona. Koululainen ei välttämättä muista yksin ollessaan syödä säännöllisesti, jolloin syöminen menee naposteluksi.

10 lounaan kesälounaspassi maksaa 50 euroa, joten yhden lounaan hinta on 5 euroa. Lounaaseen sisältyy pääruoka tai keitto, salaattibuffet, ruokajuomat sekä leivät ja levitteet. Ruokalista löytyy viikoittain Alueviestin Lounaslista-palstalta, Servin nettisivuilta osoitteesta www.servi.fi sekä Servin Facebook-sivuilta. Kesälounaspasseja myydään Hopunkallion ravintolassa sen aukioloaikoina ma-su klo 11-13.

Takaisin