Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Perussiivous uusin ajatuksin ja menetelmin

Perussiivouksilla varmistetaan kiinteistölle ajateltu elinkaari sekä käyttäjäturvallisuus. Työn toteutus edellyttää tekijältään hyvää ammattitaitoa, koneiden, laitteiden ja siivousaineiden hallittua käyttöä sekä riskien hallintaa.

Palveluntuottaja on vastuussa perussiivouksella aikaansaamastaan puhtaudesta eli siitä, miten hyvin perussiivouksen avulla pystytään palauttamaan sovittu puhtaustaso. Tavoitteisiin pääsemiseksi perussiivouksen toteutuksessa on huomioitava tilan rakenteet, toiminta ja siihen liittyvät puhtausvaatimukset.

Koulutuspäivän aikana perehdytään eri pintaryhmien perussiivoushaasteisiin sekä hoitovelkaan ja lopputuloksen laadun arvioinnin merkitykseen. Uusien siivousmenetelmien lisäksi koulutuksessa paneudutaan työn turvalliseen toteuttamiseen muun muassa henkilökohtaisten suojaimien käyttöön, turvavaljaisiin sekä työtasoihin, telineisiin ja nostimiin.

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja kokeilemaan, miten perussiivoukset toteutetaan laadukkaasti ja tehokkaasti turvallisuudesta tinkimättä.

Tutustu tästä koulutuksen ohjelmaan

 

Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi mahdollisesta koulutuksen järjestämispaikkakunnasta.

Lisätiedot: Marita Koskinen 040 621 4227, marita.koskinen@servi.fi