Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Hygieenisen sisätilan siivous ja huolto

14.2.2019, klo 9.00-15.00

SAMK kampus Pori, Satakunnankatu 23, 28130 Pori, (saapumisohjeet https://www.samk.fi/tietoa-meista/yhteystiedot/ -> SAMK-kampus Pori). Koulutukseen on mahdollista osallistua myös webinaarina. Webinaariin osallistuville lähetetään osallistumislinkki muutama päivä ennen koulutusta.

 

ServiAkatemia ja Satakunnan ammattikorkeakoulun Vesi-Instituutti WANDER yhdessä järjestävät koulutuksen, joka käsittelee sisätilan hygieniaa ja erityisesti siivouksen merkitystä hygienian ylläpidossa.

Koulutuksessa käsitellään hygienianäkökulman huomioon ottamista rakennushankkeen eri vaiheissa painottuen erityisesti hygieenisen sisätilan siivoukseen ja huoltoon. Kiinteistönhuolto ja mm. siivoojat voivat toiminnallaan vaikuttaa infektioiden leviämiseen ja torjuntaan kiinteistössä.

Koulutuksessa käydään läpi uudet vuonna 2017 julkaistut Hygienia sisätiloissa RT-ohjeet: RT 91-11249 Yleiset perusteet, RT 91-11250 Tilasuunnittelu ja KH 60-00632 Siivous ja huolto. Suurin osa kouluttajista on ollut mukana laatimassa Hygienia sisätiloissa RT-ohjekorttisarjaa. 

Koulutus on tarkoitettu tilaajille, rakennuttajille, suunnittelijoille sekä erityisesti kiinteistöhuollon ja siivouksen edustajille, joiden toiminnalla on vaikutus myös rakennusten sisätilan hygieniaan.

Tutustu tästä koulutuksen ohjelmaan

 

Ilmoittautumiset paikan päällä pidettävään koulutukseen 8.2.2019 mennessä, ja webinaariin 13.2.2019 mennessä. 

Ilmoittaudu tästä