Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

ServiAkatemia_tunnus

 

ServiAkatemia on luotu edistämään Servin tavoitteita profiloitua hyvänä työpaikkana sekä alan yhtenä valtakunnallisesti tunnettuna kärkitoimijana. ServiAkatemialla on siten kaksi päätehtävää: jatkuva henkilöstömme kehittäminen sekä yritykseemme kiteytyneen asiantuntemuksen jakaminen muille organisaatioille. ServiAkatemia ei ole varsinaisesti oma organisaatio, vaan yrityksen sisäinen toiminto ja tuotemerkki.

Haluamme hyödyntää entistä paremmin henkilöstömme vahvuuksia ja potentiaalia, toimia työntekijöiden kannustajana sekä tarjota eväitä ja mahdollisuuksia urasuunnitteluun. Tämä tarkoittaa erilaisten, henkilökohtaisiin tarpeisiin vastaavien ura- ja kehityspolkujen luomista niin nykyiselle kuin tulevallekin henkilöstöllemme. Henkilöstömme potentiaalin parempi hyödyntäminen näkyy muun muassa henkilöstön aktivoimisena erilaisten tiimien ja työryhmien jäseniksi heidän omien vahvuuksiensa ja intressiensä mukaisesti, erilaisten mentorointikäytäntöjen luomisena sekä vastuiden jakamisena henkilökohtaisten vahvuuksien mukaan.sivukuva ServiAkatemia

Olemme mukana myös uusien osaajien kehityspoluilla tarjoten näköalapaikkoja ja ponnahduslautoja alan työtehtäviin. Järjestämme oppisopimuskoulutusta eri muodoissa. Alamme opiskelijoille tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia harjoitteluiden, opinnäyte- sekä projektitöiden muodossa. Opiskelijoiden yhteistyömahdollisuuksista voit lukea lisää Yritys-välilehdeltä Töihin?-otsikon alta.

Yrityksessämme on vahvaa osaamista ravitsemus- ja puhtausaloilta. ServiAkatemian kautta tarjoamme yrityksemme asiantuntemusta myös toisten organisaatioiden käyttöön. Kauttamme on mahdollista saada erilaisia asiantuntija-, konsultaatio- ja koulutuspalveluita.