Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Asiakaslupauksemme on olla erinomainen arjen kumppani. Meille se tarkoittaa sitä, että haluamme palvella, kuuntelemme ja löydämme keinot. Yhdessä.

Paikallisuus, terveys, hyvinvointi, ihmisen näköinen ja kokoinen toiminta. Ne ovat meille tärkeitä arvoja, ja niistä kumpuaa jatkuva halu kehittyä. Hyvä ruoka, ravitsemus ja puhtaus syntyvät ammattitaidosta ja siitä, että tehdään työtä sydämellä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

 


Ajankohtaista


Tunnelmalliset pikkujoulut Kahvila Pukstaavista

22.10.2019

Kahvila Pukstaavi tarjoilee maistuvia pikkujouluhetkiä tunnelmallisessa kahvilassa tai monien mahdollisuuksien tapahtumasalissa, museon tiloissa. Tapahtumat voidaan järjestää niin kahvilan aukioloaikoina kuin aukioloaikojen ulkopuolellakin. Tutustu joulumenuihimme osoitteessa: https://www.servi.fi/sivu.tmpl?sivu_id=10080

Herkkuhetken voit yhdistää vaikka jännittävään Pako museosta -pakohuonekokemukseen tai mielenkiintoiseen museokierrokseen suomalaisen kirjan maailmassa.

Puksun pikkujoulu


Puhtaasti hyvää - Servin asiakaslehti 3/2019 on ilmestynyt

26.09.2019

Servin Puhtaasti hyvää -asiakaslehden uusi numero on ilmestynyt. Pääset lukemaan lehden seuraavsta linkistä: https://indd.adobe.com/view/16a66146-599f-4dc0-8cd5-28796979ea53

Asiakastiedote 3-2019-1


Kasvisruoka pysyvästi Vammalan lukion lounasvaihtoehdoksi

13.09.2019

Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi ja Vammalan lukio järjestivät keväällä yhteistyössä kuusi viikkoa kestäneen kasvisruokapilottihankkeen, jonka aikana lukion opiskelijoilla oli päivittäin mahdollisuus valita vapaasti kasvisruokavaihtoehto perinteisen koululounaan sijaan. Onnistuneen pilottihankkeen myötä päivittäisestä kasvisruokavaihtoehdon tarjoamisesta on tulossa Vammalan lukiolla jatkuva toimintatapa syyskuun puolivälistä alkaen.

Lue lisää

Lisää tiedotteita »