Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Asiakaslupauksemme on olla erinomainen arjen kumppani. Meille se tarkoittaa sitä, että haluamme palvella, kuuntelemme ja löydämme keinot. Yhdessä.

Paikallisuus, terveys, hyvinvointi, ihmisen näköinen ja kokoinen toiminta. Ne ovat meille tärkeitä arvoja, ja niistä kumpuaa jatkuva halu kehittyä. Hyvä ruoka, ravitsemus ja puhtaus syntyvät ammattitaidosta ja siitä, että tehdään työtä sydämellä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

 

 


Ajankohtaista

RSS

Erityisruokavalioiden ilmoittaminen perusopetuksessa

11.08.2017

Kouluvuosi on pyörähtänyt Sastamalassa käyntiin. Hoidathan erityisruokavalioilmoituksen kuntoon mahdollisimman pian.

Uudistuneen ohjeistuksen erityisruokavalioiden ilmoittamiseen perusopetuksessa löydät Sastamalan kaupungin sivuilta: https://www.sastamala.fi/sivu.tmpl?sivu_id=10136

 


Kahvila Pukstaavi avoinna ma-la klo 10-16

09.08.2017

Koulut ovat alkaneet ja kesä alkaa kääntyä pikku hiljaa syksyksi. Myös Kahvila Pukstaavi siirtyy kesäkaudelta normaaleihin aukioloaikoihin.

Kahvila avoinna ma-la klo 10-16. Tervetuloa!


Ostamme lähiruokaa

24.07.2017

Ostamme tuoreita, puhtaita marjoja, sieniä, vihanneksia, hedelmiä ym. lähiraaka-aineita ja -tuotteita suoraan tuottajilta/poimijoilta. Tarjoa meille metsien ja puutarhojen satoa!

Ota yhteyttä: Tuulia Ylinen, 040 838 4163, tuulia.ylinen@servi.fi

Lisää tiedotteita »