Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Asiakaslupauksemme on olla erinomainen arjen kumppani. Meille se tarkoittaa sitä, että haluamme palvella, kuuntelemme ja löydämme keinot. Yhdessä.

Paikallisuus, terveys, hyvinvointi, ihmisen näköinen ja kokoinen toiminta. Ne ovat meille tärkeitä arvoja, ja niistä kumpuaa jatkuva halu kehittyä. Hyvä ruoka, ravitsemus ja puhtaus syntyvät ammattitaidosta ja siitä, että tehdään työtä sydämellä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

 


Ajankohtaista


Kesätyöhakumme on päättynyt

19.03.2018

Vuoden 2018 kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnosta yrityksemme tarjoamia kesätyöpaikkoja kohtaan!

Olemme hakijoihin henkilökohtaisesti yhteydessä, kun olemme saaneet kaikki hakemukset käsiteltyä.


Servin Puhtaasti hyvää -asiakaslehti 1/2018 on ilmestynyt

21.02.2018

Tuoreimmat kuulumiset pääset lukemaan seuraavasta linkistä: https://indd.adobe.com/view/22cb6975-ca1a-4df7-a030-0e9b5107facb

Kansi 1-2018


Tiedote Hopunkallion ravintolan palveluista

06.02.2018

Hyvät Hopunkallion ravintolan asiakkaat,

Hopunkallion ravintolassa on tarjolla 12.2.2018 alkaen kaksi laktoositonta pääruokavaihtoehtoa, joista toinen on keitto. Toinen pääruoka-vaihtoehdoista on aina gluteeniton. Halutessanne voitte tilata lääketieteellisin tai eettisin perustein dieettiruokavalion, joka tulee tilata viimeistään edellisenä päivänä sähköpostitse: hopunkallion.keittio@servi.fi

Tervetuloa maukkaalle lounaalle!