Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Asiakaslupauksemme on olla erinomainen arjen kumppani. Meille se tarkoittaa sitä, että haluamme palvella, kuuntelemme ja löydämme keinot. Yhdessä.

Paikallisuus, terveys, hyvinvointi, ihmisen näköinen ja kokoinen toiminta. Ne ovat meille tärkeitä arvoja, ja niistä kumpuaa jatkuva halu kehittyä. Hyvä ruoka, ravitsemus ja puhtaus syntyvät ammattitaidosta ja siitä, että tehdään työtä sydämellä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

 


Ajankohtaista


Kesätyöhakumme on päättynyt

18.03.2019

Kiitos kaikista saamistamme kesätyöhakemuksista. 

Käymme hakemukset läpi  ja ilmoitamme valinnoista hakijoille henkilökohtaisesti.


Puhtaasti hyvää - Servin asiakaslehti 1/2019 on ilmestynyt

20.02.2019

Vuoden ensimmäinen asiakaslehtemme on ilmestynyt. Pääset lukemaan tuoreen lehden seuraavasta linkistä: https://indd.adobe.com/view/05800586-7de2-465c-83c7-aea5f453370d

Kansi asiakaslehti 1-2019


Yhteistyössä kehitetyt lähijauhelihapihvit Servin ruokalistoille

31.01.2019

Keskiviikkona 30.1. Sastamalan kouluilla ja päiväkodeilla tarjottiin ensimmäistä kertaa Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servin, Pirkanmaan lihapalvelu Oy:n ja Edun Herkku Oy:n yhteistyössä kehittämiä lähijauhelihapihvejä. Pihvit on valmistettu paikallisen Pirkanmaan lihapalvelun toimittamasta naudanlihasta pirkanmaalaisena käsityönä Edun herkussa Pirkkalassa.

Lähilihapihvit

Lue lisää

Lisää tiedotteita »