Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Asiakaslupauksemme on olla erinomainen arjen kumppani. Meille se tarkoittaa sitä, että haluamme palvella, kuuntelemme ja löydämme keinot. Yhdessä.

Paikallisuus, terveys, hyvinvointi, ihmisen näköinen ja kokoinen toiminta. Ne ovat meille tärkeitä arvoja, ja niistä kumpuaa jatkuva halu kehittyä. Hyvä ruoka, ravitsemus ja puhtaus syntyvät ammattitaidosta ja siitä, että tehdään työtä sydämellä.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

 


Ajankohtaista


Avoimet työpaikat

22.05.2023

Kaipaatko uusia haasteita urallesi ruoka- ja puhtauspalveluiden parissa?

Haemme tiimiimme palveluesihenkilöä, palveluohjaajaa sekä laitoshuoltajia terveydenhuollon kohteisiin. Lue lisää avoimista työpaikoistamme ja katso hakuohjeet: www.servi.fi/meilletoihin


Kesätyöhakumme on päättynyt

20.03.2023

Vuoden 2023 kesätyöhakumme on päättynyt.

Kiitämme lämpimästi saamistamme hakemuksista. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuprosessin edetessä.


On tullut aika sanoa osaltamme hyvästit Kahvila Pukstaaville

16.01.2023

Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi päättää toimintansa Kahvila Pukstaavissa. Kahvila on viimeisen kerran avoinna Servin toimesta 4.3.2023.

Kahvila Pukstaavin lahjakorttien myynti on päättynyt. Voimassa olevat lahjakortit on mahdollista käyttää 4.3. mennessä Kahvila Pukstaavissa. Tämän jälkeen ne käyvät maksuvälineenä voimassaoloaikanaan Hopunkallion ravintolassa (os. Hoitokatu 6, 38200 Sastamala).

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo pyrkivät siihen, että museovierailla olisi mahdollisuus käyttää kahvilapalveluja myös jatkossa. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.