Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutus

Uima-allasosastot ja muut märkätilat ovat haasteellisia siivouskohteita. Tiloissa vallitsevat lämpö- ja kosteusolosuhteet ovat ihanteelliset mikrobien lisääntymiselle. Pitkät aukioloajat, moninaiset käyttäjät sekä suuret käyttäjämäärät vaativat siivoukselta paljon.

SSTL Puhtausala ry:n nimittämä työryhmä on laatinut allasosaston siivoukseen hygieniaosaamistestin, jonka tavoitteena on varmentaa allasosaston siivoojan osaamista pintahygieniaan sekä asiakasturvallisuuteen liittyen. Testikysymysten lisäksi työryhmä on laatinut koulutusmateriaalin valmennettujen kouluttajiensa käyttöön koulutusten sisällöllisen laadun varmistamiseksi.

ServiAkatemia kouluttaa uima-allas ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutuksia. Meillä on kaksi valmennettua, SSTL Puhtausala ry:n hyväksymää kouluttajaa, joista toinen on ollut mukana työryhmän jäsenenä testin ja koulutusmateriaalin laatimisessa.

Tutustu tästä: Koulutuksen ohjelma

 

Tulevat koulutukset

27.5.2021 Teams-webinaari.

Kouluttajana Marita Koskinen. Hinta 195€/hlö (sis. verkko-osaamistestin todistuksineen). Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Testi suoritetaan koulutuksen päätteeksi tai erikseen sovittavana ajankohtana. Ilmoittautumiset 14.5.2021 mennessä.


Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi mahdollisesta koulutuksen järjestämispaikkakunnasta.

Yhteydenotot ja lisätiedot: Marita Koskinen 040 621 4227, marita.koskinen@servi.fi