Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Serville on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

12.06.2024

Serville on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Sertifikaatti on myönnetty yhtiön koko toiminnalle kattaen ruoka- ja puhtauspalvelut, asiantuntijapalvelut sekä johtamisen ja kaikki yrityksen sisäiset tukitoiminnot. Ympäristöjärjestelmän sertifioinnin tavoitteena on osoittaa yhtiön sitoutuminen ympäristön suojeluun sekä parantaa edelleen ympäristöasioiden hallintaa yhtiön toiminnassa. Sertifioitu ympäristöjärjestelmä täydentää Servin vuonna 2017 sertifioitua ISO 9001 -laatujärjestelmää.

Servi on rakentanut ja sertifioinut ympäristöjärjestelmänsä huomioidakseen ympäristöasiat entistä paremmin liiketoiminnassaan sekä pienentääkseen toimintansa negatiivisia ympäristövaikutuksia. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa prosessien, raaka-aineiden ja muiden resurssien käytön tehostamista, pienempää energian kulutusta sekä toiminnasta syntyvän jätemäärän pienentämistä. Ympäristöjärjestelmää rakennettaessa Servissä on tarkasteltu organisaation eri toimintoihin, tuotteisiin ja palveluihin liittyviä ympäristökysymyksiä, joihin sisältyvät esimerkiksi raaka-ainevalinnat, logistiikka, ruokahävikki, jätteiden lajittelu, käytetyt kemikaalit ja niiden annostelu sekä energian ja veden kulutus.

Ympäristöjärjestelmälle myönnetystä sertifikaatista huolimatta ympäristötyö Servissä ei ole valmis, sillä ympäristöjärjestelmä perustuu jatkuvan parantamisen periaatteeseen. Ulkopuolisia toiminnan arviointeja tehdään vuosittain ja sisäisesti toiminnan ympäristömyönteisyyttä kehitetään ja arvioidaan jatkuvasti. Koko ympäristöjärjestelmä tulee arvioida uudelleen kolmen vuoden välein, jotta sertifikaatti pysyy voimassa.

ISO 14001 on maailman tunnetuin ympäristöasioiden hallintajärjestelmä. Sertifioitu ISO 14001 -standardiin perustuva ympäristöjärjestelmä on yrityksen oman ympäristöjohtamisen väline, jonka avulla organisaatio voi kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti parantaa ympäristöasioiden hallintaa toiminnassaan sekä edistää kestävää kehitystä. ISO 14001 -standardi soveltuu kaikenkokoisten organisaatioiden käyttöön eri toimialoilla niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

Takaisin