Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Hygieniatasojen huomioiminen siivouksen omavalvonnassa -koulutus

Hygienia käsitteenä ei enää rajoitu vain terveydenhuoltoon. Hyvällä hygienialla on merkitystä niin palveluasumisessa, päiväkodeissa, kouluissa kuin uimahalleissakin.

Palveluntuottaja on vastuussa siivouksella aikaansaamastaan puhtaudesta eli siitä, miten hyvin siivouksen avulla pystytään ylläpitämään sovittua hygieniatasoa. Tavoitteisiin pääsemiseksi siivouksessa on huomioitava tilan toiminta ja siihen liittyvät hygieniatavoitteet.

Koulutuspäivän aikana perehdytään uusiin Hygienia sisätiloissa RT-ohjekortteissa määriteltyihin hygieniatasoihin sekä erilaisiin mittalaitteisiin ja niillä saatujen tulosten tulkintaan.

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja kokeilemaan, miten siivouksella ylläpidettävää sisätilojen hygieniaa todennetaan.

Tutustu tästä koulutuksen ohjelmaan 


Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi mahdollisesta koulutuksen järjestämispaikkakunnasta.

Lisätiedot ja ennakkokysymykset kouluttajalle:

Marita Koskinen 040 621 4227, marita.koskinen@servi.fi