Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Päiväkotisiivouksen hygieeniset menetelmät -koulutus

Päiväkotien sisätiloissa hygienian eli mikrobiologisen puhtauden parantaminen on yksi keino estää infektioiden leviämistä. Hygieniaa parantamalla lasten infektio-oirepäivät vähenevät merkittävästi. Tämä näkyy myös vanhempien ja henkilökunnan työstä poissaolojen vähenemisenä.

Palveluntuottaja on vastuussa siivouksella aikaansaamastaan puhtaudesta ja siitä, miten hyvin siivouksen avulla pystytään ylläpitämään sovittua hygieniatasoa. Tavoitteisiin pääsemiseksi siivouksessa on huomioitava tilan toiminta ja siihen liittyvät hygieniatavoitteet sekä siivottavuus. Onnistuneeseen lopputulokseen pääseminen vaatii eri ammattiryhmien välistä yhteistyötä. Koulutuspäivän aikana perehdytään päiväkotien hygieniatavoitteisiin ja puhtausvaatimuksiin siivouksen kriittisiin pisteisiin sekä mahdollisiin hygieniaa edistäviin työtapoihin ja -menetelmiin.

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja, miten päiväkotien puhtautta ja hygieniaa parannetaan siivouksen avulla.

 

Tutustu tästä koulutuksen ohjelmaan

Järjestämme koulutuksia pääsääntöisesti etätoteutuksina Teams-sovelluksen välityksellä. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi järjestämisajankohdasta

Lisätiedot: Marita Koskinen 040 621 4227, marita.koskinen@servi.fi