Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutus

Uima-allasosastot ja muut märkätilat ovat haasteellisia siivouskohteita. Tiloissa vallitsevat lämpö- ja kosteusolosuhteet ovat ihanteelliset mikrobien lisääntymiselle. Pitkät aukioloajat, moninaiset käyttäjät sekä suuret käyttäjämäärät vaativat siivoukselta paljon.

SSTL Puhtausala ry:n nimittämä työryhmä on laatinut allasosaston siivoukseen hygieniaosaamistestin, jonka tavoitteena on varmentaa allasosaston siivoojan osaamista pintahygieniaan sekä asiakasturvallisuuteen liittyen. Testikysymysten lisäksi työryhmä on laatinut koulutusmateriaalin valmennettujen kouluttajiensa käyttöön koulutusten sisällöllisen laadun varmistamiseksi.

ServiAkatemia kouluttaa uima-allas ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutuksia. Meillä on kaksi valmennettua, SSTL Puhtausala ry:n hyväksymää kouluttajaa, joista toinen on ollut mukana työryhmän jäsenenä testin ja koulutusmateriaalin laatimisessa.

Tutustu tästä: Koulutuksen ohjelma

 

Järjestämme koulutuksia ja hygieniaosaamistestausta toistaiseksi pääsääntöisesti etätoteutuksina Teams-sovelluksen välityksellä. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi järjestämisajankohdasta

Yhteydenotot ja lisätiedot: Marita Koskinen 040 621 4227, marita.koskinen@servi.fi