Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutus

Uima-allasosastot ja muut märkätilat ovat haasteellisia siivouskohteita. Tiloissa vallitsevat lämpö- ja kosteusolosuhteet ovat ihanteelliset mikrobien lisääntymiselle. Pitkät aukioloajat, moninaiset käyttäjät sekä suuret käyttäjämäärät vaativat siivoukselta paljon.

SSTL Puhtausala ry:n nimittämä työryhmä on laatinut allasosaston siivoukseen hygieniaosaamistestin, jonka tavoitteena on varmentaa allasosaston siivoojan osaamista pintahygieniaan sekä asiakasturvallisuuteen liittyen. Testikysymysten lisäksi työryhmä on laatinut koulutusmateriaalin valmennettujen kouluttajiensa käyttöön koulutusten sisällöllisen laadun varmistamiseksi.

Serviltä on mahdollista tilata uima-allas ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutuksia. Meillä on kolme valmennettua, SSTL Puhtausala ry:n hyväksymää kouluttajaa, joista yksi on ollut mukana työryhmän jäsenenä testin ja koulutusmateriaalin laatimisessa.

Tutustu tästä Koulutuksen ohjelmaan 

 

Tulevat koulutukset

6.6.2019 Isomäki Areena, Metsämiehenkatu 21, 28500 Pori

Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi mahdollisesta koulutuksen järjestämispaikkakunnasta.

Yhteydenotot ja lisätiedot: Marita Koskinen 040 621 4227, marita.koskinen@servi.fi