Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Päiväkotien puhtaus ja hygienia tutkimusten valossa -koulutus

Päiväkotien sisätiloissa hygienian eli mikrobiologisen puhtauden parantaminen on yksi keino estää infektioiden leviämistä. Hygieniaa parantamalla lasten infektio-oirepäivät vähenevät merkittävästi. Tämä näkyy myös vanhempien ja henkilökunnan työstä poissaolojen vähenemisenä.

Palveluntuottaja on vastuussa siivouksella aikaansaamastaan puhtaudesta eli siitä, miten hyvin siivouksen avulla pystytään ylläpitämään sovittua hygieniatasoa. Tavoitteisiin pääsemiseksi siivouksessa on huomioitava tilan toiminta ja siihen liittyvät hygieniatavoitteet.

Päiväkotien puhtaus ja hygienia tutkimusten valossa -koulutuksessa perehdytään myös Hygienia sisätiloissa RT-ohjekortteihin, päiväkotien hygieniatavoitteisiin ja puhtausvaatimuksiin sekä puhtausmäärityksistä saatuihin tuloksiin ja niiden avulla löydettyihin siivouksen kriittisiin pisteisiin.

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja, miten päiväkotihygieniaa parannetaan siivouksen avulla.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä ServiAkatemia ja Tuula Suontamo Oy.

 

Tutustu tästä koulutuksen ohjelmaan

Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi mahdollisesta koulutuksen järjestämispaikkakunnasta.

Lisätiedot ja ennakkokysymykset kouluttajille:

Marita Koskinen 040 621 4227, marita.koskinen@servi.fi

Tuula Suontamo 0400 521 717, tuula@suontamo.fi