Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Päiväkodit ja oppilaitokset

Turvalliset ja puhtaat tilat luovat puitteet varhaiskasvatukselle. Servin puhtauspalveluissa huomioidaan toiminnan vaatimat puhtaus- ja hygieniavaatimukset. Tärkeää on kiinteistön kunnon ja hyvän sisäilman ylläpitäminen sekä riittävä pintahygienia. Siivouksen lopputulosta seurataan aistinvaraisesti ja pintahygienianäytteiden avulla. Yhdessä asiakkaan ja tilojen omistajan kanssa etsitään ratkaisuja tilojen hygieniaa, sisäilmaa ja siivottavuutta parantavien ratkaisujen toteuttamiseen.

Päiväkotisiivouksen ensisijaisena tavoitteena on infektioiden torjunta. Tärkeää on saniteettitilojen ja ”lasten kosketuspintojen” eli muun muassa lattioiden, lelujen, ruokapöytien ja sänkykaappien huolellinen puhdistus. Hyvällä hygienialla saadaan vähennettyä niin päivähoitolasten ja heidän perheidensä kuin päiväkodin henkilökunnankin sairastavuutta. 

Oppilaitokset ovat kovassa kulutuksessa. Suuret käyttäjämäärät sekä vilkas sisäliikenne edesauttavat pintojen pölyyntymistä ja tiloihin kulkeutuu runsaasti ulkoa kantautuvaa likaa. Likaa syntyy myös tilojen toiminnasta. Koulusiivouksen tavoitteena on luoda puhtaita, viihtyisiä ja esteettisesti miellyttäviä opiskelu- ja työympäristöjä.

Päiväkotien ja oppilaitosten perussiivoukset, esimerkiksi lattioiden peruspesut ja ikkunoiden pesut, toteutetaan pääsääntöisesti sulku- ja loma-aikoina.  Asiakkaan halutessa Servi huolehtii myös muista puhtauspalveluihin liittyvistä palveluista, kuten tekstiilikalusteiden pesusta ja verhojen pesetyksestä.