Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Meille töihin?

Palveluohjaaja

Haemme nyt osaavaan joukkomme vahvistukseksi ruokatuotannosta vastaavaa palveluohjaajaa. Tehtävissäsi toimit tiiviinä osana tiimiä, joka vastaa yhtiömme ruokatuotannon toimivuudesta ja kehittämisestä asiakaslähtöisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. omavalvonnan toteutumisen varmistaminen ja kehittäminen keittiössä, erilaiset tuotannonohjauksen tehtävät ja työntekijöiden ohjeistaminen, sisäiset auditoinnit ja muut laadun seurantaan liittyvät tehtävät. Työnkuvaasi kuuluu myös keittiöiden prosessien ja logistiikan kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Edellytämme sinulta restonomin koulutusta, tai kokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista mainituissa tehtäväkokonaisuuksissa. Sinulla on kokemusta ison tuotantokeittiön prosesseista, omavalvonnan kehittämisestä, kotiateriapalveluiden tuottamisesta ja ruokatuotannon ohjausjärjestelmien käytöstä (erityisesti eduksi katsotaan AIVO -tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemus). Lisäksi sinulla on ruokapalveluihin liittyvän logistiikan tuntemusta ja omaat hyvät ATK-taidot. Hallitset mm. MS-Office -ohjelmien käytön hyvin ja kykenet tuottamaan Excel-, Word- ja PowerPoint -esityksiä sekä raportteja. Eduksi luetaan, jos sinulla on kokemusta työvuorosuunnittelusta.

Hyvät sosiaaliset taidot, oikea asenne sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittää itseä ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä onnistumiseksi.

Valmistamme aterioita päivittäin yli 5 000 asiakkaalle. Asiakaskuntamme koostuu päiväkotilapsista ikäihmisiin ja sairaalaosastoista lounasravintoloihin. Vakaana ja aina eteenpäin katsovana työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kasvaa alan ammattilaisena. Kattavalla työhyvinvoinnin ohjelmallamme haluamme varmistaa työntekijöiden jaksamisen, jota tuemme mm. monilla etuuksilla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla.

Työsuhde on aluksi vuoden määräaikainen, ja se täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä. Työsuhteessa sovelletaan AVAINTES:ta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen raine.nuolikoski@servi.fi ja kirjoita viestikenttään "Palveluohjaaja".

Lisätietoja: Minttu Antola p. 040 643 0632 tai Raine Nuolikoski p. 040 137 4743


Lähetä avoin hakemus

Löytyykö sinulta hymyhuulet, huippuasenne ja rohkeutta katsoa ennakkoluulottomasti tulevaan? Haemme joukkoomme jatkuvasti näillä ominaisuuksilla varustettuja ammattitaitoisia osaajia sekä puhtaus- että ruokapuolelle.

Lähetä avoin hakemuksesi:

Raine Nuolikoski 040 1374 743 , raine.nuolikoski@servi.fi

 

Sijaiseksi

Servillä on usein tarve rekrytoida sijaisia erilaisiin tehtäviin ja toimipisteisiin vakituisen henkilöstön poissaoloista, vuosilomista ja muista lyhytaikaisista tarpeista johtuen. Tarjolla on tehtäviä sekä ruoka- että puhtauspalveluissa. Sijaisten rekrytoinnissa teemme yhteistyötä henkilöstöpalveluyritys Opteamin kanssa.

Jos olet kiinnostunut määräaikaisista tehtävistämme, kannattaa sinun ottaa yhteyttä Opteamiin. Yhteystiedot löydät alta. Opteamin kautta tehtävissämme työskentevät saavat samat palkkaedut ja heihin sovelletaan samaa työehtosopimusta (AVAINTES) kuin vakituisiinkin työntekijöihin. Sijaisilla on tärkeä rooli Servissä, ja toivotammekin kaikki Opteamin kautta työskentelevät ilomielin tervetulleeksi joukkueeseemme.

Opteamin yhteyshenkilö: Heta Honkonen 010 8500 828, heta.honkonen@opteam.fi