Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Kouluruokailu

Täysipainoinen ja maistuva koululounas tukee koululaisen hyvinvointia ja auttaa jaksamaan läpi pitkän päivän. Koululounaat ovat täysipainoisia, ravitsemuksellisesti laadukkaita aterioita, jotka opettavat koululaisille malleja terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta.

Ravitsemisen lisäksi kouluruokailulla on tärkeä tehtävä päivän katkaisevana lepohetkenä oppituntien keskellä. Virkistymishetken ohella kouluruokailu on myös oppimistilanne. Tavoitteena on opetella uusia makuja, terveellisiä ruokatottumuksia, hyviä ruokailutapoja sekä ruokakulttuuria.

Servillä on käytössä päiväkotien ja koulujen yhteinen, kuuden viikon kiertävä ruokalista. Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan kohderyhmän tarpeet sekä mieltymykset. Listalta löytyykin sekä perinteisiä makuja että ruokamaailman tuoreempia tuttavuuksia. Koululaisia myös osallistetaan mukaan ruokalistasuunniteluun: heidän toiveitaan ja ideoitaan kuunnellaan ja he pääsevät valitsemaan ruokalajeja listalle erilaisten äänestysten sekä toiveruokapäivien merkeissä.

 koululounas2