Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Lounasruokailu

Lounasravintoloissamme tarjoillaan maistuvaa ja monipuolista, hyvinvointia tukevaa lounasruokaa. Ruokalistalta löytyy niin perinteistä kotiruokaa, vanhoja klassikoita kuin modernimpiakin makuja. Ruoanvalmistuksessa käytetään laadukkaita raaka-aineita. Myös lähiseudun tuotteita ja raaka-aineita hyödynnetään runsaasti.

Ruokalistasuunnittelumme punainen lanka on terveellisyys: ruokalajit, raaka-aineet sekä valmistusmenetelmät ovat tarkoin valittuja, päivittäin tarjolla on runsaasti kasviksia ja esimerkiksi kalaruokia tarjoillaan useita kertoja viikossa.kipot

Päivittäin tarjolla on lämmin lounasruoka sekä runsas salaattipöytä. Lounasvaihtoehdoksi voi valita myös päivittäin vaihtuvan keiton. Hopunkallion ravintolassa ja Vintissä voi muutamana päivänä viikossa nautiskella jälkiruoalla, kun taas Kahvila Pukstaavissa kahvin seurana voi herkutella talon omilla, hurmaavilla kakuilla ja leivonnaisilla.

Hopunkallion ravintola palvelee kaikkia hyvän lounasruoan ystäviä. Servin toinen lounasravintola, kaupungintalolla sijaitseva ravintola Vintti, palvelee sijaintinsa vuoksi lähinnä henkilöstöravintolana. 

Hopunkallion ravintolan lounas arkisin klo 11.00-13.00 ja viikonloppuisin klo 11.00 - 12.30. Osoite Hoitokatu 6, 38200 Sastamala

Vintin lounas arkisin klo 11.00-12.30. Osoite Tampereentie 5, 38200 Sastamala